Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIER

Biznesi JOENA shpk

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kushte pune te kenaqshme

Detyrat dhe Pagesa

Shume e mire

Kontakte

Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 13/12/2019

)