Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

CONSULENTI TELEFONICI DMD International Call Center ricerca:

Paga: mensili e I bonus piu alti sul mercato |

Da inserire in attivita Luce-Gas e Telefonia.Requisiti richiesti:1. Buona conoszenza ...

Botuar më 22/02/2020
mensili e I bonus piu alti sul mercato

OPERATORE TELEFONIKE KOMPANIA NET CONECTION Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme (40.000 L-All). |

Femer, MOSHA MBI 21 VJEÇ. Te kene njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuterike. Ofrohen kushte te mira pune (ne zyre), Adresa: Rr. “Themistokli Germenji, prane RTSH, Tirane

Botuar më 25/02/2020
Paga e kenaqshme (40.000 L-All).

ASISTENTE Kerkohet

Paga: Ofrohet page dhe kushte te mira pune |

Noterie. Me ose pa eksperience pune. Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 25/02/2020
Ofrohet page dhe kushte te mira pune

CONSULENTI TELEFONICI DMD International Call Center ricerca:

Paga: mensili e I bonus piu alti sul mercato |

Da inserire in attivita Luce-Gas e Telefonia.Requisiti richiesti:1. Buona conoszenza della lingua Italiana2. Energia, proattivita ed entusiasmo3. Orientamento al risultatoCosa offriamo:2. Bonus ad alti livelli3. Orari flessibili, scegli tu il tuo orario4. Inserimento in azienda con reali prospettive a lungo termine.Contattaci ai nostril numeri di telefoni e fissa un appuntamento con noi., Adresa: ASTIR, mbi Bar Oslo.

Botuar më 22/02/2020
mensili e I bonus piu alti sul mercato

FINANCIERE Comdata Albania Është filiali i koorporatës ndërkombëtare Comdata Group në Tiranë,që vepron në sektorin e quajtur BPO (proces i biznesit me burime të jashtme), në 22 vende në të gjithë botën.

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

• Njohuri te avancuara te Paketën Office• Të zotërojë gjuhën Italiane - nivel i avancuar, perben avantazh: experiencë të meparshme si financiere në kompani telecomunicacioni/ të ngjashme, • të ketë përfunduar arsimin e lartë në fakultetin e ekonomisë për financë-kontabilitet (brënda ose jashtë vendit)• eksperienca ne rol mbi 1 vit• njohuri shume te mira te dokumentacionit financiar dhe legjislacionit në fuqi• aftesi shumë të mira komunikuese dhe ndërveprimi me të tjerët• të ketë aftësi shumë të mira analitike, vendimarrëse• të zotërojë gjuhën italiane - nivel i avancuar • të ketë njohuri të mira të gjuhës anglese, të interesuarit duhet të dërgojnë cv me subjekt pozicioni financë në adresën, Tiranë

Botuar më 20/02/2020
E kenaqshme

PUNETOR STAR REKLAMA

Paga: e kenaqshme |

Kerkone te punesoje puntor/e(femer ose mashkull),mosha deri ne 30 vjec,per operatore te paisjeve digitale(printer,lazer,frez),te kete njohuri baze mbi kompjuterin,patenta dhe njohurit mbi gjuhen angleze perbejn avantazh, kushte te mira pune,te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit nga ora 10:00 deri ne 16:00, Adresa: Rr.Vasil Shanto prane UET-se, Tiranë

Botuar më 18/02/2020
e kenaqshme

ASSISTENZA TECNICA COMDATA ALBANIA Parte di Comdata Group, leader multinazionale nel settore Customer Operations, presente in 22 paesi, sta cercando giovani dinamici per attività start-up

Paga: Stipendio fisso e bonus |

I candidati dovranno avere i seguenti requisiti:- Buone conoscenze della lingua italiana, parlata e scritta- Ottime capacità comunicative e relazionali- Disponibilità lavorativa part time/full time (flessibilità d’orari), si offre: inserimento immediatoprogramma di formazione iniziale retribuito, per candidarsi, prego inviare il curriculum vitae su indirizzo mail oppure contattateci allo nr di cellulare per fissare un appuntamento

Botuar më 07/02/2020
Stipendio fisso e bonus
)