Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES

Njoftime pune - Prime Recruitment Albania po kërkon të punësojë nje kandidat nepozicionin Ndihmes Teknik per instalimin e kabujve te internetit

PER NJE KOMPANI TELEKOMUNIKACIONI NE QYTETIN E DURRESIT, E CILA OFRON SHËRBIME TËINTERNETIT , TELEVIZIONIT DHE SHERBIME IT PËR KLIENTËT E SAJ.

Kriteret

1 Te jete i afte per te punuar ne grup.2 Të jete i disiplinuar, i motivuar dhe i organizuar.

Detyrat dhe Pagesa

1 Kryen instalime me fiber optike ne terren dhe te klienti fundor.2 Ne bashkepunim me specialistin e grupit, ofron support ne terren per problemetne lidhje me fibren optike.3 Raporton te specialisti i grupit per problematikat e mundshme.4 Kujdeset per veglat e punes dhe pajisjet e fibres optike te grupit.
E kenaqshme
1 Kontratë e rregullt pune.2 Trajnim professional.3 Kushte shumë të mira pune.4 ?Transport nga kompania.
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit

Kontakte

Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 19/03/2023

)