Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

IT

Njoftime pune - Prime Recruitment Albania po kërkon të punësojë nje kandidat ne pozicionin IT SUPPORT, per nje kompani ne qytetin e Durrësit.

KOMPANIA OFRON SHËRBIME NË FUSHËN E TELEKOMUNIKIMIT, DUKE OFRUAR SHËRBIMETË INTERNETIT , TELEVIZIONIT DHE SHËRBIME IT PËR KLIENTËT E SAJ.

Detyrat dhe Pagesa

1 Njohuri për networking dhe sisteme operimi Windows.2 Përdorues i programeve të monitorimit dhe Microsoft Office.3 Njohje e gjuhës angleze.
E kenaqshme
1 Ofron suport për çdo problematikë të paraqitur, nëpërmjet telefonit, email dhesistemit të ticket.2 Ofron asistencë per klientet biznes on-site dhe remote.3 Konfiguron router/switch/antena.4 Monitoron sherbimet qe ofron operatori dhe sherbimet qe ofrohen te klienti fundor.
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre ne IT SUPPORT në adresën tone të e-mailit

Kontakte

Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 19/03/2023

)