Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

IT

Njoftime pune - Prime Recruitment Albania po kërkon të punësojë nje kandidat/e ne pozicionin IT SUPPORT/HELPDESK

(PA EKSPERIENCE) PER NJE KOMPANI TELEKOMUNIKACIONI NE QYTETIN E DURRESIT

Detyrat dhe Pagesa

1 Njohuri për networking ( avantazh) dhe njohuri për sistemeoperimi Windows2 Përdorues/e i/e programeve të monitorimit dhe Microsoft Office (avantazh)3 Njohje e gjuhës angleze
E kenaqshme
1 Ofron suport të nivelit të parë për çdo problematikë të paraqitur.2 Ofron asistencë nëpërmjet telefonit, email dhe sistemit të ticket.3 Ofron asistencë me teknikën për zgjidhjen e problematikave të hapura.
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre me subjekt "ITSUPPORT/HELPDESK " në adresën tone të e-mailit

Kontakte

Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 19/03/2023

)