Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

INSTALUES&MIRËMBAJTËS ASHENSORI/SHKALLË ELEKTRIKE E.M.E ASHENSOR GROUP Operon në treg nga viti 2009 si distributor ekskluziv i brandit ndërkombëtar Schindler në Republikën e Shqipërisë dhe Kosovës për shitje, instalime, mirëmbajtje të ashensorëve, shk

Paga: Paga është e kënaqshme. Niveli i pagës vlerësohet bazuar edhe në eksperiencën e punonjësit dhe performancën e tij në punë |

Të jenë të aftë për punë dhe të shëndetshëm fizikisht dhe mendërisht. -Të ...

Botuar më 20/11/2023
Paga është e kënaqshme. Niveli i pagës vlerësohet bazuar edhe në eksperiencën e punonjësit dhe performancën e tij në punë

OPERATOR BACK OFFICE - Profesionisti - Per nje nga klientet tane kerkojme:

Paga: 65.000 leke neto |

Njohuri te mira te gjuhes italiane (B2, B1, B2), eksperienca e meparshme ne kete pozicion eshte avantazh., puna 09:00-18:00 e hene-e premte, fundjava pushim.puna është e vendosur në zyrë., Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
65.000 leke neto

OPERATOR NJOFTIME PUNE - APLIKO TANI! KERKOHEN OPERATOR Per gjuhen GJERMANE

Paga: Paga baze duke filluar nga 600euro + bonuse shume te mira |

PUNA PART TIME OSE FULL TIME, me dhe pa eksperience pune, ambjenti komod dhe familjar. rritje ne varesi te performances, per me shume informacioni kontaktoni ne whatsapp ne nr:, Adresa: Bulevardi i Ri, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Paga baze duke filluar nga 600euro + bonuse shume te mira

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 28/11/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 28/11/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR Pune tirana Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, ofroher trajnim, dergoni cv ne numrin tone te telefonit ose ne email, Durrës

Botuar më 28/11/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR Pune tirana Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, ofroher trajnim, dergoni cv ne numrin tone te telefonit ose ne email, Durrës

Botuar më 28/11/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 28/11/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 28/11/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 28/11/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 27/11/2023
700 euro
)