Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

OPERATOR/E ZZ GROUP FLET GJERMANISHT?BEJE ZGJEDHJEN TENDE PART TIME OSE FULL TIME Kërkon të punësojë

Paga: Shume e mire dhe konkuruese ne treg |

Kerkohen aftesi te mira komunikuese, te punosh ne grup, seriozitet ne pune,ambicie dhe vendosmeri, ofrojme: kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes, mundesi trajnimi jashte shtetit, bonuse motivuese, duke shperblyer aftesine tuaj, trajnime me pagese te plote, dergoni cv tuaj ne adresen e e-mailit ose kontaktoni:, Adresa: Rr. Dora D´istria - Tirane, perballe Fakultetit Juridik, Tiranë

Botuar më 26/05/2020
Shume e mire dhe konkuruese ne treg

OPERATORE TELEFONIKE KOMPANIA NET CONECTION Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme (40.000 L-All). |

(PER TE PUNUAR NGA SHTEPIA), MOSHA MBI 21 VJEÇ. Te kene njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuterike. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rr. “Themistokli Germenji, prane RTSH, Tirane

Botuar më 22/05/2020
Paga e kenaqshme (40.000 L-All).

RECEPSIONISTE Smart Trading

Kontrata: Kohe e pjesshme | Paga: Paga e kenaqshme |

Te jete e paraqitshme, deri 28 vjec, menaxhon veprimtarinë e recepsionit me përfundimin e detyrave të caktuara me saktësi.· menaxhimi dhe inventarizimi i pajisjeve të kancelarisë.· koordinon telefonatat hyrese dhe dalese, si dhe sigurohet qe lidhja e telefonates është bërë sic duhet me personin pergjegjes.· ndihmon në organizimin dhe ruajtjen e letërkëmbimit të marrë dhe dërguar për kompaninë.· fotokopjon, fax, faturat dhe dokumentet e tjera.· mbledh korrespondencën ne dalje dhe hyrje.· mirëpret dhe akomodon vizitorët e kompanisë dhe informon asistentët për ardhjen e tyre, orari : 10:00 me 15:00, te interesuarat te dergojne cv me foto

Botuar më 22/05/2020
Paga e kenaqshme

OPERATOR/E COMDATA ALBANIA Parte di Comdata Group, leader multinazionale nel settore Customer Operations, presente in 22 paesi, nell'ambito del potenziamento della propria struttura sta cercando giovani dinamici per attivita di Customer Care

Paga: Stipendio fisso e bonus |

I candidati dovranno avere i seguenti requisiti: 1. Buone conoscenze della lingua italiana, parlata e scritta 2. Ottime capacita comunicative e relazionali 3. Disponibilita lavorativa part time/full time (flessibilita d'orari), si offre: inserimento immediato e programma di formazione iniziale retribuito., per candidarsi, prego inviare il curriculum vitae su indirizzo mail oppure contattateci allo nr di cellulare per fissare un appuntamento

Botuar më 20/05/2020
Stipendio fisso e bonus

TEAM LEADER Siamo alla ricerca di Team Leader svegli e pieni di iniziativa, che abbiano nella capacità di gestione delle risorse e nell’orientamento al risultato i massimi punti di forza.

Paga: Stipendi altissimi |

Comprovata esperienza nella gestione di team di vendita composti da almeno 10 persone• conoscenza delle principali tecniche di vendita• capacità di organizzazione, gestione e motivazione di risorse operanti in ambito commerciale• ottima capacità di problemsolving• ottima conoscenza della terminologia di un forex e dei principali strumenti informatici• completano il profilo un'ottima capacità relazionale e comunicativa e l'attitudine a lavorare in team e per obiettivi, si ofre: ambiente molto accogliente.

Botuar më 19/05/2020
Stipendi altissimi
)