Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Botuar më 25/09/2023
Stipendio fisso mensile + Bonus ed incentivi ai massimi livelli di mercato.
Botuar më 25/09/2023
Stipendio fisso mensile + Bonus ed incentivi ai massimi livelli di mercato.

KONSULENT SHITJESH - DOUBLEGI CONSULTING DoubleGiConsulting është një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve telemarketing në emër të kompanive në fusha të ndryshme. Ekipi ynë, i përbërë nga profesionistë të industrisë, përdor një strategji jo agr

Paga: 50.000 Leke Neto + Bonuse |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: italisht, Qëllimi ynë është të ofrojmë një shërbim profesional dhe të personalizuar, duke siguruar respektimin e të gjitha rregulloreve dhe duke mbrojtur ndjeshmërinë e klientit. - Njohuri të mira të proceseve të zakonshme në fushat e shitjeve, shërbimeve dhe/ose marketingut.- Njohuri të shkëlqyera të gjuhës italiane (të shkruar dhe të folur), preferohet me eksperience pune te pakten 1 vit ne sektorin e shitjes, - puna 09:00-18:00 nga e hëna në të premte, fundjavë pushim - - puna bëhet në zyrë.- kushtet shume te mira pune.- kontrata e rregullt e punës., te interesuarit te dergojne cv e tyre ne adresen e email meposhte, Adresa: "Rruga e Kavajes", Qendra Condor Center, Tiranë

Botuar më 29/09/2023
50.000 Leke Neto + Bonuse

CONSULENTE COMMERCIALE /COMMERCIAL CONSULTANT for Primary International Company - Tirana - DOUBLEGI CONSULTING Primary International Company, EU certified, Research Team Leader 5 figures to be included in our team.

Paga: Fixed monthly salary + Bonuses and incentives at the highest market levels |

-Diploma or degree.-Flexibility and dynamism.-Personality of communication.-Proven experience in the teleselling sector.-Attitude to teamwork.-Excellent dialectics and professional presence.-Fluent knowledge of spoken and written Italian.-Good/Very good knowledge of the Office package.-Full-time working hours are preferably required.-Work at the office., -dynamic, serious and professional environment.-integration pathway with rapid career opportunities-training course with certificate.-permanent contract. we are interested in meeting determined, motivated and ambitious people., send your application, with curriculum vitae in european format, photo, date of birth, address and e-mail with authorization to process personal data.p.s, Adresa: "Rruga e Kavajes", Qendra Condor Center, Tiranë

Botuar më 29/09/2023
Fixed monthly salary + Bonuses and incentives at the highest market levels

TEAM LEADER - for Primary International Company - Tirana - DOUBLEGI CONSULTING Primary International Company, EU certified, Research Team Leader 5 figures to be included in our team.

Paga: Fixed monthly salary + Bonuses and incentives at the highest market levels |

-Degree/diploma.-Flexibility and dynamism.-Good/Very good knowledge of the Office package.-Proven track record in telemarketing.-Attitude to teamwork.-Orientation to work by objectives.-Excellent dialectics and professional presence.-Fluent knowledge of spoken and written Italian.-Working time Full-time.-Work at the office., -dynamic, serious and professional environment.-integration path with rapid career opportunities.-training course with certificate.-permanent contract.we are interested in meeting determined, motivated and ambitious people., send your application, with curriculum vitae in european format, photo, date of birth, address and e-mail with authorization to process personal data.p.s, Adresa: "Rruga e Kavajes", Qendra Condor Center, Tiranë

Botuar më 29/09/2023
Fixed monthly salary + Bonuses and incentives at the highest market levels

SHERBIM KLIENTI - Profesionisti - Per nje nga klientet tane kerkojme te punesojme

Paga: 68.000 leke neto |

Aftësi të mira komunikimi në gjuhën italiane (B2, C1, C2), puna 09:00-18:00 nga e hena-e premte, fundjava pushimpuna është e vendosur në zyrëkushte shume te mira punekontrate e rregullt pune, Adresa: Rr.Panorama, pranë ish Hipotekës, Tiranë

Botuar më 29/09/2023
68.000 leke neto

OPERATOR Njoftime pune - Mobileri Vellea Home është prodhues lider, distributor dhe tregtar mobiljesh shtëpiake në Bullgari! Po zgjeron veprimtarinë tonë në Europën Qendrore dhe Lindore me:

Paga: e kenaqshme |

- Cili do të jetë kontributi juaj? * Aftësia juaj për të ofruar shërbim dhe mbështetje cilësore për klientët tanë do të na ndihmojëtë përballojmë sfidat e zgjerimit tonë në Shqipëri. - Çfarë do të bëni ju? * Shërbimi ndaj klientit në gjuhën shqipe me telefon, e-mail dhe chat. * Identifikimi i problemeve të klientëve dhe ofrimi i zgjidhjeve kreative. * Fokusimi në pritjet dhe kënaqësinë e klientëve. * Bashkëpunim me anëtarët e tjerë të ekipit për të siguruar shërbim cilësor ndaj klientit, - çfarë kërkojmë ne: * dëshirë për të komunikuar me klientët fundorë dhe identifikimin dhe zgjidhjen e problemeve. * punë në ekip, mendim, sjellje dhe qëndrim pozitiv. * niveli i punës i gjuhës angleze dhe bullgare konsiderohet përparësi., - çfarë ofrojmë ne: * shpërblim konkurrues. * mundësi për rritje në karrierë në një kompani ndërkombëtare. * punë në një ekip që ka dëshirë për t'u zhvilluar. ** dergoni e-mail ne: [email protected] ose [email protected]

Botuar më 27/09/2023
e kenaqshme

TEAM LEADER - per Primaria Azienda Internazionale Sanitaria, operante nel settore telemarketing - sede Tirana - DOUBLEGI CONSULTING Primaria Azienda Internazionale operante nel settore medico sanitario, certificato EU, ricerca n°5 figure di Team Leader da

Paga: Stipendio fisso mensile + Bonus ed incentivi ai massimi livelli di mercato. |

- Laurea/diploma, preferibilmente nel settore sanitario.- Flessibilità e dinamismo.- Buona/Ottima conoscenza del pacchetto Office.- Comprovata esperienza nel settore del telemarketing.- Attitudine al lavoro di squadra.- Orientamento al lavoro per obiettivi.- Ottima dialettica e presenza professionale.- Fluente conoscenza della lingua italiana parlata e scritta.- Orario di lavoro Full-time.- Lavoro presso ufficio., - ambiente dinamico, serio e professionale.- percorso di inserimento con rapide possibilità di carriera.- corso di formazione con attestato.- contratto stabile.- disponibilità full-time., inviare la propria candidatura in lingua italiana, con curriculum vitae in formato europeo con foto, data di nascita, indirizzo ed e-mail con autorizzazione al trattamento dei dati, Adresa: "Rruga e Kavajes", Qendra Condor Center, Tiranë

Botuar më 25/09/2023
Stipendio fisso mensile + Bonus ed incentivi ai massimi livelli di mercato.

CONSULENTE COMMERCIALE - per Primaria Azienda Internazionale Sanitaria, operante nel settore telemarketing - sede Tirana - DOUBLEGI CONSULTING Primaria Azienda Internazionale operante nel settore medico sanitario, certificato EU, ricerca n°5 figure di Tea

Paga: Stipendio fisso mensile + Bonus ed incentivi ai massimi livelli di mercato. |

- Diploma o laurea.- Flessibilità e dinamismo.- Personalità comunicativa.- Comprovata esperienza nel settore teleselling.- Attitudine al lavoro di squadra.- Ottima dialettica e presenza professionale.- Fluente conoscenza della lingua italiana parlata e scritta.- Buona/Ottima conoscenza del pacchetto Office.- Si richiede preferibilmente orario di lavoro full-time.- Lavoro presso ufficio., - ambiente dinamico, serio e professionale.- percorso di inserimento con rapide possibilità di carriera.- corso di formazione con attestato.- contratto stabile., inviare la propria candidatura in lingua italiana, con curriculum vitae in formato europeo con foto, data di nascita, indirizzo ed e-mail con autorizzazione al trattamento dei dati, Adresa: "Rruga e Kavajes", Qendra Condor Center, Tiranë

Botuar më 25/09/2023
Stipendio fisso mensile + Bonus ed incentivi ai massimi livelli di mercato.

CONSULENTI SMART WORKING Comdata Albania, cerca consulenti telefonici Inbound. Lavora come consulente di Servizio Clienti direttamente da casa tua! Unisciti al nostro team in modalità di Smart Working Ora parte di Konecta, leader multinazionale nel settor

Paga: Pagamento competitivo |

Inserimento immediato, formazione retribuita Possibilità di Smart Working Ottima retribuzione + bonus, ottima conoscenza della lingua italiana disponibilità 6-8 oregradita esperienza precedente in call center, per candidarsi, prego inviare il curriculum vitae su indirizzo mail oppure contattateci al numero di celullare per fissare un appuntamento., Tiranë

Botuar më 24/09/2023
Pagamento competitivo

CONSULENTI TELEFONICI Comdata Albania, sta cercando consulenti telefonici per la sede di Tirana. Unisciti al team Comdata: un mondo di opportunità ti aspetta! , ora parte di Konecta, leader multinazionale nel settore Customer Operations, presente in 24

Paga: Pagamento competitivo |

Buona conoscenza della lingua italiana Disponibilità 6-8 ore Buon utilizzo del PC, programma di formazione iniziale retribuito ottima retribuzione + bonus e diversi benefici come dipendenti comdata, per candidarsi, prego inviare il curriculum vitae su indirizzo mail oppure contattateci al numero di telefono per fissare un appuntamento.

Botuar më 24/09/2023
Pagamento competitivo

SALESFORCE SENIOR CONSULTANT Assist Digital Is a Customer Experience Management Company. We provide end to end services blending human and artificial intelligence to improve our customer’s business performances.For our offices in Tirana, we are looking fo

Paga: Competitive salary |

Several years (4+ years) of practical experience in the technical implementation and administration of Salesforce want to take on responsibility and are up for more complex multi-cloud projects good knowledge of the common processes in the areas of sales, service and/or marketing practical experience in requirements analysis and solution design as well as in recording and optimizing business processesenjoy successfully leading a distributed project team and carrying out project controlling availability for occasional business trips are no problem for you excellent knowledge of English language (written and spoken) Nice to have:Good knowledge of the German language, involved in the project life cycle: customer support, requirements analysis, design, implementation, testing to manage project end-to-end analyze, design and optimize existing processes and requirements of our customers for the implementation of salesforce productstake over project management tasks (partial/overall project management depending on the complexity of the project) and are responsible for the controlling and quality management of the salesforce (partial) projects for which you are responsible. support our sales department in the preparation of offers (e.g. conception of the solution, cost evaluation, etc.) with your technical expertise, a growth path aimed at enhancing your professional experience stimulating, work environment with heterogeneous teams and opportunities to expand your knowledge, apply through the following link https://go0.it/g6vrq, Tiranë

Botuar më 22/09/2023
Competitive salary
)