Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TEK 21 DHJETORI

MBRAPA KONVIKTEVE | 40 M2 | 5.500 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Ndarje qeraje, Garsoniere & 1+1
TEK 21 DHJETORI, MBRAPA KONVIKTEVE, 40 M2, 5.500 leke
I mobiluar
Përshkrim

Kerkohet nje djale per ndarje qeraje, 40 M2, i mobiluar, Uje dhe drita te perfshira ne cmim

5.500 leke/person

Botuar më 03/12/2019

Telefon
)