Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RR. FUAT TOPTANI

siper Vilave Gjermane | 75 M2 | 20.000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, Garsoniere & 1+1
Rr. Fuat Toptani, siper Vilave Gjermane, 75 M2, 20.000 leke
Përshkrim

Jepet me qera 1+1, 75 M2, kati I, II dhe III, te kompletuara, te pershtatshme per student dhe cifte

20.000 leke

Botuar më 12/09/2019

Telefon