Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RR. “KOMUNA PARISIT”,

(rr. "Medar Shtylla"), nr. 3, tek Lulishtja, ne godine 6-kateshe | 35 M2 | 12.000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Ndarje qeraje, Garsoniere & 1+1
Rr. “Komuna Parisit”,, (rr. "Medar Shtylla"), nr. 3, tek Lulishtja, ne godine 6-kateshe, 35 M2, 12.000 leke
Përshkrim

Jepen me qera dhoma vetem per vajza, sip. e seciles dhome, 35 M2, te kompletuara dhe te pershtatshme per 2 deri ne 3 persona. Arrredim teper komod, kuzhine me vehte, paisje elektroshtepiake, tualet secila dhome. Çmimi per secilen vajze

12.000 leke/person

Botuar më 27/01/2020

Telefon
)