Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

LAPRAK,

afer Gjykates Administrative, | 75 M2 | 20.000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, Garsoniere & 1+1
LAPRAK,, afer Gjykates Administrative,, 75 M2, 20.000 leke
1 banjo, i mobiluar
Përshkrim

Jepen me qera 2 hyrje 1+1, kati I dhe II, sip. per secilen, 75 M2, 1 banjo, i mobiluar, Çmimi per secilen

20.000 leke

Botuar më 08/10/2019

Telefon
)