Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RESHKITESE

gjendja: Shume e mire | 6.500 Leke

PER FEMIJE, PLASTIKE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar me 15/10/2018
6.500 leke

KARROCE FEMIJESH HAUCK FUN FOR KIDS SHOPPER SXL

gjendja: Shume e mire | Vlorë | 130 Euro

Per femije me dy lloj setesh, bashkangjitur edhe krevatin e karroces se Femijes, gjendja shum e mire. Blere dhe Perdorur ne Gjermani, Vlore

Botuar me 15/10/2018
130,00 euro

GOVATE

gjendja: Shume e mire | 9.000 Leke

DHE NDERUESE PER FEMIJE, ME KEMBALEC, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar me 11/10/2018
9.000 leke

SHITET

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 5.000 Leke

Karroc femijesh, dhe nje portabebe, Ne total

Botuar me 09/10/2018
5.000 leke

KARROCE PER FEMIJE

gjendja: Shume e mire | 4.500 Leke

NGJ E KUQE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar me 09/10/2018
4.500 leke

XHUP OVS

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.800 Leke

Per femije, ngjyre blu, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,Rr. ”Sami Frasheri” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar me 08/10/2018
1.800 leke

LODER FORMUESE LEGO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 5.500 Leke

Per moshen 6-12 vjec, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,Rr. ”Sami Frasheri” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar me 08/10/2018
5.500 leke

SOXHOLINO CHICCO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 2.500 Leke

Ngjyre e kuqe deri 13 kg, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,Rr. ”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar me 08/10/2018
250 leke