Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES SIGURIE ACREM shpk kerkon te punesoj “Patrullues Sigurimi per Ambjentet e Brendshme (TEG)

Paga: paga e mire |

Detyrat dhe pergjegjesite: - * Kryen patrullimin e vazhdueshem ne ambjentet e perbashketa te qendres tregtare apo njesive duke survejuar ne ambjentet, dyqanet, zonat e sherbimeve, zyrave, etj. - * Raporton menjehere ne radio veprimet që bien ndesh me ligjin apo rregulloren e brendshme të qendrës. - * Pikas raste te vecanta te klienteve qe shfaqin sjellje problematike duke vene ne dijeni menjehere supervizoret apo menaxheret duke marre edhe masat e duhura te sigurise sipas udhezimeve te supervizoreve. - * Bashkepunon ne ekip per kryerjen e detyrave dhe mbarevajtjen e sigurise se brendshme te ambjentit. Aftesite dhe kualifikimet: Arsimi: I Mesem / I Larte / Diplome profesionale ne Akademine e Rendit eshte avantazh. Karakteristika: Te jete person korrekt, me integritet te larte dhe teper i disiplinuar. Te gjithe te interesuarit te aplikojne ne adresen: hr@acrem.al ose nr cel. 0682077195. Mbyllja e Aplikimeve dt 12.05.2020, Adresa: Qendra Tregtare TEG

Botuar më 02/06/2020
paga e mire

AGJENT SHITJESH KOMPANIA BEN GUSTO SHPK Kërkon të punësojë

Paga: plus perqindje |

Arsimi: i mesem, Leje drejtimi: kategoria b, 25 - 35 vjeç, orari telefonatave 08/00 - 16/00, Adresa: Rr. “5 Maji”, Tirane

Botuar më 02/06/2020
plus perqindje

KUJDESTARE Asistenca Familjare Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per te Moshuar. Me eksperience pune. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne tel ose whap:

Botuar më 01/06/2020
e kenaqshme

RROBAQEPESE KERKOHET

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune ne linje trikotazhi. Mundesi banimi per rrobaqepeset nga rrethet. Paga shume e mire, Adresa: Rr. "Njazi Meka", Allias

Botuar më 01/06/2020
e kenaqshme

RROBAQEPESE TAIBA TREAD COMPANY Kërkon të punësojë

Paga: E KENAQSHME + SIGURIME |

Me ose pa eksperience pune. Puna me kohe te plote, Adresa: 10 min larg nga Kamza, Tiranë

Botuar më 31/05/2020
E KENAQSHME + SIGURIME

SHITESE DYQAN NE BLLOK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jene pa angazhime shkolle apo punesimi tjeter, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Bllok, Tiranë

Botuar më 29/05/2020
e kenaqshme

PUNONJESE Pastrim Kimik Lavander Kërkon të punësojë

Paga: Pagese e kenaqshme |

Ne Pastrim Kimik. Me ose pa eksperience pune. Ofrohet trajnim i vazhdueshem dhe kushte shume te mira pune. Lutemi: Menyra e aplikimit te behet nepermjet sms ose ne whap duke derguar te dhenat e juaja dhe eksperiencen e punes ne numrin:, Adresa: Ish Blloku

Botuar më 27/05/2020
Pagese e kenaqshme

PUNONJESE POSTA APD, kerkon te punesoje: VAJZA PER SUPORT

Paga: Paga fillon me 25.000 leke |

Kriteret: * Mosha 24 - 30 vjeç. * Te dine te punojne ne grup. * Te jene te komunikueshme. * Te dine te perdori kompjuterin. * Te jete fleksibel me oraret, e rregullt, e shkathet dhe e pergjegjshme. * Te flase dhe te shkruaje gjuhen Shqipe. Orari 08:00 - 14:30 dhe 14:30 - 21:00 (6.5 ore pune), Adresa: Prane stacionit te Trenit, Tirane

Botuar më 27/05/2020
Paga fillon me 25.000 leke

SPECIALIST KERKOJME

Paga: e kenaqshme |

(femra dhe meshkuj) per lyerje dhe patinim banesash. Ofrojme kushte te mira pune. Mosha deri ne 50 vjeç., Adresa: Tek Selvia, Tirane

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme
)