Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES/E FLORAL FANTASY - dyqan lulesh ne Bllok Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune. Mosha 18- 25 vjec. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, ne hyrje te bllokut, Tiranë

Botuar më 18/02/2020
e kenaqshme

KAMARIERE BAR CROWN Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

FEMER. Per turnin e paradites, orari 07.00-15.00, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Komuna Parisit", prane Klamizos, prane Stadiumit Dinamo

Botuar më 18/02/2020
Paga e kenaqshme

SPECIALIST KERKOJME

Paga: e kenaqshme |

Ose Ndihmes (femra dhe meshkuj) per lyerje dhe patinim banesash. Ofrojme kushte te mira pune. Mosha deri ne 50 vjeç., Adresa: Tek Selvia, Tirane

Botuar më 17/02/2020
e kenaqshme

PUNONJES BEKLER GIPS Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet pagese e mire |

GIPSI SI DHE PER OPATINIM LYERJE, Adresa: Don Bosko

Botuar më 15/02/2020
ofrohet pagese e mire

AGJENT SHITJESH KOMPANIA BEN GUSTO SHPK Kërkon të punësojë

Paga: plus perqindje |

Arsimi: i mesem, Leje drejtimi: kategoria b, 25 - 35 vjeç, orari telefonatave 08/00 - 16/00, Adresa: Rr. “5 Maji”, Tirane

Botuar më 15/02/2020
plus perqindje

PUNONJESE Fondacion Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha 18 – 30 vjeç, Adresa: Rr. "Jordan Misja".

Botuar më 15/02/2020
e kenaqshme

KIMISTE Sukth Durres, Shoqeria AGS, Sherbim i ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj. I zgjeruar dhe ne fushen e prodhimeve bulmetore Kërkon të punësojë

Paga: Ofrojme paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune! |

- Teknologe. * Te kete perfunduar studimet e larta ne degen Kimi-Teknologji Ushqimore ne Fakultetin e Shkencave te Natyres. * Te kete eksperience pune ne Laborator Ushqimor. * Te kete aftesi te mira analitike profesionale. * Mundesisht eksperience ne industrine e prodhim perpunimit te qumeshtit, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri. Dergoni CV tuaj ne adresen e Email : info@ags.al

Botuar më 14/02/2020
Ofrojme paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune!

EKONOMISTE Shoqeria AGS Sukth, Durres, Sherbim te ushqimit te gatuar, shperndarja tek pacientet,menca etj. I zgjeruar ne fushen e prodhimeve bulmetore dhe nenprodukte te saj Kërkon të punësojë

Paga: Ofrojme paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune! |

(ne Fabrike Prodhimi). * Te kete perfunduar arsimin e larte ne Fakultetin e Ekonomise. * Te kete eksperience pune jo me pak se 2-3 vjet ne kete fushe. * Te kete njohuri të mira të programeve financiare (Alpha business , Alpha Web). * Ofrohen kushte te mira pune dhe korrektesi ne pagesa, * transporti ofrohet nga kompania per personat nga tirana, fabrika ndodhet ne sukth,durres, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri. Dergoni CV tuaj ne adresen e Email : info@ags.al

Botuar më 14/02/2020
Ofrojme paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune!

MAGAZINIERE Sukth,Durres, Shoqeria AGS, Sherbim i ushqimit te gatuar dheshperndarja tek pacientet,menca etj. I zgjeruar ne fushen e prodhimeve bulmetore dhe nenprodukte te saj Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(ne Fabrike Prodhimi) e cila: * Te kete perfunduar arsimin e larte ne Fakultetin e Ekonomise ose e mesme Ekonomike. * Te kete eksperience pune jo me pak se 2 vite ne kete fushe. * Ofrohen kushte te mira pune dhe korrektesi ne pagesa. ? Fabrika ndodhet ne Sukth,Durres -, transporti ofrohet nga kompania per personat nga tirana, fabrika ndodhet ne sukth,durres, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri. Dergoni CV tuaj ne adresen e-mailit: info@ags.al

Botuar më 14/02/2020
e kenaqshme

BABY SITTER Asistenca Familjare Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne tel ose whap:, Tiranë

Botuar më 14/02/2020
e kenaqshme
)