Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES SIGURIE ACREM shpk kerkon te punesoj “Patrullues Sigurimi per Ambjentet e Brendshme (TEG)

Paga: paga e mire |

Detyrat dhe pergjegjesite: - * Kryen patrullimin e vazhdueshem ne ambjentet e perbashketa te qendres tregtare apo njesive duke survejuar ne ambjentet, dyqanet, zonat e sherbimeve, zyrave, etj. - * Raporton menjehere ne radio veprimet që bien ndesh me ligjin apo rregulloren e brendshme të qendrës. - * Pikas raste te vecanta te klienteve qe shfaqin sjellje problematike duke vene ne dijeni menjehere supervizoret apo menaxheret duke marre edhe masat e duhura te sigurise sipas udhezimeve te supervizoreve. - * Bashkepunon ne ekip per kryerjen e detyrave dhe mbarevajtjen e sigurise se brendshme te ambjentit. Aftesite dhe kualifikimet: Arsimi: I Mesem / I Larte / Diplome profesionale ne Akademine e Rendit eshte avantazh. Karakteristika: Te jete person korrekt, me integritet te larte dhe teper i disiplinuar. Te gjithe te interesuarit te aplikojne ne adresen: hr@acrem.al ose nr cel. 0682077195. Mbyllja e Aplikimeve dt 6.03.2020, Adresa: Qendra Tregtare TEG

Botuar më 28/02/2020
paga e mire

PUNETORE KUZHINE Shoqeria AGS shpk, e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj. Drejtimin e dhenies se ushqimit te semureve Kërkon të punësojë

Paga: Ofrojme paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune! |

/ Pastrimi (F). Puna me turne (2 turne). • Kandidatet pranohen edhe pa pervoje ne fushen e kuzhines. * Puna e pershtatshme edhe per fillestar apo student. * Preferohet me Arsim te Mesem, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri. Dergoni CV tuaj ne adresen e Email : info@ags.al

Botuar më 25/02/2020
Ofrojme paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune!

NDIHMESE Shoqeria AGS shpk, e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj. Drejtimin e dhenies se ushqimit te semureve Kërkon të punësojë

Paga: Paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune! |

Ne Kuzhine. * Puna me turne (2 turne). * 1 dite ne jave pushim. * Kandidatet pranohen edhe pa pervoje ne fushen e kuzhines. * Puna epershtatshme edhe per fillestar. * Mosha deri ne 45 vjec, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri. Dergoni CV tuaj ne adresen e-mailit: info@ags.al

Botuar më 25/02/2020
Paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune!

SHITESE KERKOHET

Paga: e kenaqshme |

Per dyqan lulesh. Mosha 20-30 vjec.Me eksperience pune, Adresa: Perball Taiwanit

Botuar më 25/02/2020
e kenaqshme

BOJAXHI Shoqeria Zeqillari Construction shpk Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience te meparshme, personat qe do te perzgjidhen duhet te jene nen 50 vjec, te interesuarit te kontaktojne ne nr

Botuar më 25/02/2020
Paga e kenaqshme

MURATOR Shoqeria Zeqillari Construction shpk Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience te meparshme, personat qe do te perzgjidhen duhet te jene nen 50 vjec, te interesuarit te kontaktojne ne nr

Botuar më 25/02/2020
Paga e kenaqshme

SALDATOR TECHNO METAL TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Misto Mame

Botuar më 25/02/2020
Paga e kenaqshme

PUNONJES BEKLER GIPS Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet pagese e mire |

GIPSI SI DHE PER OPATINIM LYERJE, Adresa: Don Bosko

Botuar më 25/02/2020
ofrohet pagese e mire

AGJENT SHITJESH Kompania Mega Distribution Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per produktet e saj per qytetin e Tiranes dhe rrethet

Botuar më 24/02/2020
e kenaqshme

SHOFER Kompania Mega Distribution Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jete i pajisur me patente te Klasit C

Botuar më 24/02/2020
e kenaqshme
)