Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES SHERBIMI

Njoftime pune - Komparia "ARB Security"

Kërkon të punësojë

Kriteret

* Punonjes per Sherbim Sigurie ne Ambasade. * Me eksperience pune ne fushen e Sigurise. * Preferohet te kene punuar me pare ne Ambasade. * Te kene Çertifikate per Punonjes Sherbimi. * Te kene njohuri te mira te Gjuhes se huaj Frengjisht dhe Anglisht. * Mosha deri 45 vjeç. ** Kushtet e Punes: * Puna eshte me 2 Turne (Turn i pare dhe turn i dyte) dhe 24/7 (me 3 Turne). * Ditet e pushimit sipas kodit te punes

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohet pagese te kenaqshme

Kontakte

Kontaktoni ne email: [email protected] ose ne telefon:
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 26/05/2023

)