Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ASISTENTE PUNË TIRANA

Paga: 85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Po kërkojmë një asistente të përkushtuar dhe te organizuar.kandidatja ideale do të ketë një nivel të lartë të profesionalizmit, aftësi të shkëlqyera komunikimi (në telefonata) njohuri dhe praktike shume të mire në menaxhimin te rrjeteve sociale,dhe aftesi te shkelqyera kompjuterike (word ,microsoft excel) dhe web ( postimi i pronave )detyrat dhe përgjegjësitë:asistencë në menaxhimin e detyrave administrative dhe organizative.komunikim efektiv dhe administrativ me klientët dhe partnerët në gjuhën shqipe dhe angleze.menaxhim i llogarive në rrjete sociale dhe promovimi i aktiviteteve të kompanisëkualifikimet dhe aftësitë:niveli i anglishtes preferohet te jete c -c1aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxhimi kohor.njohuri të mira në përdorimin e platformave të rrjeteve socialepërkushtim ndaj profesionalizmit dhe integritetit., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

KORRIER Njoftime pune - Kompania CIMI, krijuar ne Vitin 1996, lider ne Fushen e Tregtimit te Aksesoreve Industriale te Brandeve me te mira Nderkombetare Me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje per pikat

Paga: e kenaqshme |

Korrier - Motorrist per shperndarje porosish brenda Tiranes. *Te kete perfunduar arsimin e mesem. *Mosha 18-45 vjec. *Orari punes 7:30 – 16:30, Adresa: Lutemi dergoni Cv E-mail ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, rr. “Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane. [email protected]

Botuar më 22/02/2024
e kenaqshme

KUJDESTARE PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kriteret:- te dije te monitoroje/asistoje pergatitjen per mesimet e perditshme me femijen (klasa e 4).- te jete studente ose e diplomuar, etj.- te jete me nota te mira ose shume te mire, si dhe te zoteroje gjuhe te huaj anglisht, etj.- koha e punes pasdite hene-premte 17:00-20:30, ndersa e shtune 09:30-13:30.

Botuar më 21/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

KUJDESTARE PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kriteret:- te dije te monitoroje/asistoje pergatitjen per mesimet e perditshme me femijen (klasa e 4).- te jete studente ose e diplomuar, etj.- te jete me nota te mira ose shume te mire, si dhe te zoteroje gjuhe te huaj anglisht, etj.- koha e punes pasdite hene-premte 17:00-20:30, ndersa e shtune 09:30-13:30.

Botuar më 21/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

ASISTENTE PUNË TIRANA

Paga: 85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Po kërkojmë një asistente të përkushtuar dhe te organizuar.kandidatja ideale do të ketë një nivel të lartë të profesionalizmit, aftësi të shkëlqyera komunikimi (në telefonata) njohuri dhe praktike shume të mire në menaxhimin te rrjeteve sociale,dhe aftesi te shkelqyera kompjuterike (word ,microsoft excel) dhe web ( postimi i pronave )detyrat dhe përgjegjësitë:asistencë në menaxhimin e detyrave administrative dhe organizative.komunikim efektiv dhe administrativ me klientët dhe partnerët në gjuhën shqipe dhe angleze.menaxhim i llogarive në rrjete sociale dhe promovimi i aktiviteteve të kompanisëkualifikimet dhe aftësitë:niveli i anglishtes preferohet te jete c -c1aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxhimi kohor.njohuri të mira në përdorimin e platformave të rrjeteve socialepërkushtim ndaj profesionalizmit dhe integritetit., Tiranë

Botuar më 21/02/2024
85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

KUJDESTARE PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kriteret:- te dije te monitoroje/asistoje pergatitjen per mesimet e perditshme me femijen (klasa e 4).- te jete studente ose e diplomuar, etj.- te jete me nota te mira ose shume te mire, si dhe te zoteroje gjuhe te huaj anglisht, etj.- koha e punes pasdite hene-premte 17:00-20:30, ndersa e shtune 09:30-13:30.

Botuar më 21/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

ASISTENTE PUNË TIRANA

Paga: 85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Po kërkojmë një asistente të përkushtuar dhe te organizuar.kandidatja ideale do të ketë një nivel të lartë të profesionalizmit, aftësi të shkëlqyera komunikimi (në telefonata) njohuri dhe praktike shume të mire në menaxhimin te rrjeteve sociale,dhe aftesi te shkelqyera kompjuterike (word ,microsoft excel) dhe web ( postimi i pronave )detyrat dhe përgjegjësitë:asistencë në menaxhimin e detyrave administrative dhe organizative.komunikim efektiv dhe administrativ me klientët dhe partnerët në gjuhën shqipe dhe angleze.menaxhim i llogarive në rrjete sociale dhe promovimi i aktiviteteve të kompanisëkualifikimet dhe aftësitë:niveli i anglishtes preferohet te jete c -c1aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxhimi kohor.njohuri të mira në përdorimin e platformave të rrjeteve socialepërkushtim ndaj profesionalizmit dhe integritetit., Tiranë

Botuar më 21/02/2024
85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

KUJDESTARE PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kriteret:- te dije te monitoroje/asistoje pergatitjen per mesimet e perditshme me femijen (klasa e 4).- te jete studente ose e diplomuar, etj.- te jete me nota te mira ose shume te mire, si dhe te zoteroje gjuhe te huaj anglisht, etj.- koha e punes pasdite hene-premte 17:00-20:30, ndersa e shtune 09:30-13:30.

Botuar më 21/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

ASISTENTE PUNË TIRANA

Paga: 85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Po kërkojmë një asistente të përkushtuar dhe te organizuar.kandidatja ideale do të ketë një nivel të lartë të profesionalizmit, aftësi të shkëlqyera komunikimi (në telefonata) njohuri dhe praktike shume të mire në menaxhimin te rrjeteve sociale,dhe aftesi te shkelqyera kompjuterike (word ,microsoft excel) dhe web ( postimi i pronave )detyrat dhe përgjegjësitë:asistencë në menaxhimin e detyrave administrative dhe organizative.komunikim efektiv dhe administrativ me klientët dhe partnerët në gjuhën shqipe dhe angleze.menaxhim i llogarive në rrjete sociale dhe promovimi i aktiviteteve të kompanisëkualifikimet dhe aftësitë:niveli i anglishtes preferohet te jete c -c1aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxhimi kohor.njohuri të mira në përdorimin e platformave të rrjeteve socialepërkushtim ndaj profesionalizmit dhe integritetit., Tiranë

Botuar më 21/02/2024
85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PUNONJES Njoftime pune - "Deutsch Pest Control" Kompani Profesionale me ide inovative ku ofron sherbim (DDD) Dezinfektim Dezinsektim Deratizim Kërkon të punësojë

Paga: * Pagesa 50.000 leke |

* KERKOJME PUNONJES MESHKUJ. * TE DISPONOJNE PATENTE PER MAKINE. * ME OSE PA EKSPERIENCE NE KETE FUSHE. * MOSHA 25-45 VJEC. * PREFEROHEN ME BANIM RRETH ZONES, Adresa: Astir. Te interesuarit te na kontaktojn

Botuar më 20/02/2024
* Pagesa 50.000 leke
)