Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

Njoftime pune - LAVANDERI TAPETESH, kerkon te punesoje: PUNETOR PER SHPERNDARJE

Kriteret

Mosha deri 40 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa fillestare 40.000 leke, nese dispononi Patente dhe dini te ngisni furgonin pagesa eshte 45.000 leke + siguracion + bakshishe

Kontakte

Paskuqan

Botuar më 19/03/2023

)