Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PERKTHYES/E

Kerkohet

Kriteret

I/e gjuhes Greke. Personi te jete i/e paisur me Dipllome ose Certifikate Gjuhe. Te jete njohse e mire e rrjeteve sociale dhe email-it

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte


Botuar më 08/10/2019

)