Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OPERATORE

NJOFTIME PUNE - Dyqan Born Shop

Kërkon të punësojë

Kriteret

Operatore per rimbushje elektronike, Pagea OSHE dhe rimbushje celularesh

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Prane frigoriferit, afer Credins Bank

Botuar më 26/05/2023

)