Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

EKONOMIST Njoftime pune - Kompania Roland Glass kerkon te zgjeroje stafin me Ekonomist

Paga: shume e mire |

Me eksperience., te interesuarit per informacione te metejshme kontaltoni ne numerin ...

Botuar më 23/11/2023
shume e mire

PUNONJES Njoftime pune - SULOLLARI KLIMA Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Per sisteme ftohje-ngrohje, me ose pa eksperience pune, mosha mbi 25 vjec, Adresa: Rr. Muhamet Gjollesha, tek semafori i Myslym shyrit, ngjitur me Max Optika, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
E kenaqshme

KORRIER Njoftime pune - ULTRA POST, kerkon: Korrier per pick up (Mbledhjen e porosive)

Paga: * Rroge e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune: * Makinen dhe cdo mjete i nevojshem e ka kompania. * Orari punes full time fleksibel. * Personat e interesuar duhet te plotesojne keto kritere: - Te dije adresat ne Tirane. - Te kene experience pune ne kete fushe. - Te kene leje drejtimi per mjetin. - Te jene te komunikueshem, te dijen te punojne ne grup, Adresa: Vendi i punes: Mëzez,Tirane, perball Top Channel

Botuar më 28/11/2023
* Rroge e kenaqshme

SHITESE Njoftime pune - DYQAN BIKE (BIÇIKLETASH) Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHET PAGE E KENAQSHME |

- Mosha 30 - 40 vjeç. - Te jete e komunikueshme. - Preferohet te komunikoje Anglisht, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", prane gjimnazit Partizani

Botuar më 28/11/2023
* OFROHET PAGE E KENAQSHME

KORRIER Njoftime pune - ULTRA POST, kerkon: Korrier per pick up (Mbledhjen e porosive)

Paga: * Rroge e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune: * Makinen dhe cdo mjete i nevojshem e ka kompania. * Orari punes full time fleksibel. * Personat e interesuar duhet te plotesojne keto kritere: - Te dije adresat ne Tirane. - Te kene experience pune ne kete fushe. - Te kene leje drejtimi per mjetin. - Te jene te komunikueshem, te dijen te punojne ne grup, Adresa: Vendi i punes: Mëzez,Tirane, perball Top Channel

Botuar më 28/11/2023
* Rroge e kenaqshme

PERPUNUES MAGAZINE Njoftime pune - ULTRA POST, kerkon te shtoj staf ne: Perpunues MAGAZINE

Paga: * Rroge e kenaqshme |

* Kushte shume te mira pune. * Puna turni trete. - Personat e interesuar duhet te plotesojne keto kritere: * Me apo pa eksperience te meparshme. * Te jene te komunikueshem, te dine te punojne ne grup. * (Transporti sigurohet nga kompania), Adresa: Vendi i punes: Mëzez, Tirane.

Botuar më 28/11/2023
* Rroge e kenaqshme

KONSULENT PëR SHëRBIM KLIENTI Njoftime pune - ULTRA POST, kerkon te shtoje staf me: VAJZA PER SHERBIM NDAJ KLIENTI

Paga: * Rroge e kenaqshme |

* Kushte shume te mira pune. * Turni I dhe II. * Te jene te komunikueshem, te dine te punojne ne grup. * (Transporti sigurohet nga kompania). Personat e interesuar duhet te plotesojne keto kritere: - Te kene eksperience pune ne kete fushe. - Te jene te komunikueshem, te dine te punojne e grup., Adresa: Vendi i punes: Mëzez, Tirane.

Botuar më 28/11/2023
* Rroge e kenaqshme

PUNONJES Njoftime pune - ULTRA POST, kerkon te shtoje staf me: PERPUNUES DERGESASH POSTARE

Paga: * Rroge e kenaqshme |

* Kushte shume te mira pune. * Turni I dhe II. * Te jene te komunikueshem, te dine te punojne ne grup. * (Transporti sigurohet nga kompania). Personat e interesuar duhet te plotesojne keto kritere: - Me ose pa eksperience pune te meparshme. - Te jene te komunikueshem, te dine te punojne e grup. - Te dine te perdorin kompjuterin, Adresa: Vendi i punes: Mëzez, Tirane.

Botuar më 28/11/2023
* Rroge e kenaqshme

ARKETARE Njoftime pune - ULTRA POST, kerkon te shtoje staf me: ARKETARE

Paga: * Rroge e kenaqshme |

* Kushte shume te mira pune. * Turni I dhe II. * Te jene te komunikueshem, te dine te punojne ne grup. * (Transporti sigurohet nga kompania). Personat e interesuar duhet te plotesojne keto kritere: - Te kene eksperience pune ne kete fushe. - Te jene te komunikueshem, te dine te punojne e grup., Adresa: Vendi i punes: Mëzez, Tirane.

Botuar më 28/11/2023
* Rroge e kenaqshme

PUNETOR NGARKIM-SHKARKIMI Njoftime pune - ULTRA POST, kerkon te shtoje staf ne: Puntor Ngarkim- Shkarkimi

Paga: * Rroge e kenaqshme |

* Puna me turne. * Transporti sigurohet nga kompania, Adresa: Vendi i punes: Mëzez, Tirane.

Botuar më 28/11/2023
* Rroge e kenaqshme

TEKNIK BLUE FILTERS NE FIER, kerkon: - * Teknik Montues per Impiantet e ujit (** Avantazh kane personat me profesion Hidraulik)

Paga: * OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA! |

* Me ose pa eksperience pune. * Mosha 19 - 35 vjeç. Te zoterojne patente. Te kene aftesi te mira komunikimi, Adresa: Fier

Botuar më 27/11/2023
* OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA!
)