Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES SIGURIE Njoftime pune - Komparia "ARB Security" Kërkon të punësojë

Paga: * Paga mujore eshte 49.400 leke, 4 dite pushim |

* Punonjes Sigurie per te punuar ne nje Ambasade ne Tirane. * Sherbimi eshte me dy turne, turni pare dhe turni i dyte. - Kandidati duhet te plotesoje kushtet si me poshte: 1. Te jete i liçensuar. 2. Te kete eksperience pune ne Security. 3. Mosha deri ne 50 vjeç, Adresa: Te interesuarit te kontaktojne ne:

Botuar më 07/06/2023
* Paga mujore eshte 49.400 leke, 4 dite pushim

PUNETOR PASTRIMI PUNË Tirana Punetirana.com

Paga: 500 Euro |

Kerkohet:?? punojese shtepie?? page e kenaqshme?? me/ pa eksperience?? 1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:?? 0696630282?? [email protected]

Botuar më 07/06/2023
500 Euro

PUNETOR PASTRIMI PUNË Tirana Punetirana.com

Paga: 500 Euro |

Kerkohet:punojese shtepie page e kenaqshme me/ pa eksperience 1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë: 0696630282 [email protected]

Botuar më 07/06/2023
500 Euro

LAVAZHIER Njoftime pune - Kerkohet

Paga: me perqindje |

Me eksperience pune., Adresa: Rr. "Njazi Meka", prane shkolles se Bashkuar (Allias)

Botuar më 06/06/2023
me perqindje

ADMINISTRATORE EDESIA shpk Kërkon të punësoje: Administratore / Këshilluese Klienti – Full Time

Paga: 50.000 ALL |

Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Ekonomi, Administrim Biznes ose Marketing. Të ketë eksperiencë në shitje. Të zotëroje gjuhen Angleze. Të jetë e aftë në menaxhimin e rrjeteve sociale. Të jetë inovative, fleksibile, entuziaste dhe aftësi të mira komunikimi., të interesuarat të dergojnë cv-në ne adresen e mailit ose ne nr e kontaktit per me shume info:, Adresa: Rr.”Qamil Guranjaku”, përball Drejtorisë së Higjenes, Tiranë

Botuar më 06/06/2023
50.000 ALL

PUNETOR/E KOMPANIA E PERPUNIMIT TE LETRES (KARTOPECETA) Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha mbi 20 vjec, te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten ne adresen:, Adresa: Rruga Bedri Karapici, perballe fabrikes Birra Tirana, Tiranë

Botuar më 06/06/2023
e kenaqshme

NDIHMES FINANCIER KOMPANIA MASGLASS SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/Operator (M) per sherbimin ndaj klienteve. Te kete aftesi te mira komunikuese, te zoteroje mire anglishten dhe programet baze kompjuterike. Te kete mbaruar shkollen e larte per ekonomi., te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten ne adresen:, Adresa: Rruga Bedri Karapici, perballe fabrikes Birra Tirana, Tiranë

Botuar më 06/06/2023
e kenaqshme

NDIHMES OFERTA PUNE - KOMPANIA MASGLASS SH.P.K, PUNETOR Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ne servis per nderrimin e xhamave te makinave., mosha 18-35 vjec, te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten ne adresen:, Adresa: Rruga Bedri Karapici, perballe fabrikes Birra Tirana, Tiranë

Botuar më 06/06/2023
e kenaqshme

NDIHMES PER SHPERNDARJE TE BOMBULAVE TE GAZI DHE NDIHMES NE MAGAZINE- VENDE PUNE - Pronto Gaz Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 Leke |

Pa eksperience pune, preferohet 40-50 vjec, orari 07:30 - 15:30, e diela pushim, transporti ofrohet nga kompania, Adresa: Komuna Kashar, 200m pa vajtur tek Lajthiza, poshte Top Channel

Botuar më 06/06/2023
50.000 Leke

PUNETOR PASTRIMI PUNË Tirana Punetirana.com

Paga: 500 Euro |

Kerkohet:punojese shtepie page e kenaqshme me/ pa eksperience 1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë: 0696630282 [email protected]

Botuar më 06/06/2023
500 Euro
)