Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITES/E Kompania EHW kërkon kandidatë për pozicionin:

Paga: paga konkuruese ne treg |

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kërkesa:- Meshkuj / Femra , jo me shume se 35 vjec- Arsim i mesëm si kusht minimal (preferohet arsim i mesëm i përgjithshëm).Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë në adresën e e-mailit [email protected], ose te dorezojne personalisht ne adresen: Dyqani i EHW, Rr."Myslym Shyri, dokumentat e mëposhtëm:-CV me foto.-Fotokopje të diplomës së shkollës së mesme dhe liste notash.Specifikoni pozicionin per te cilin aplikoni.,

Botuar më 01/08/2021
paga konkuruese ne treg

PUNETOR MAGAZINE Kompania EHW kërkon kandidatë për pozicionin:

Paga: paga konkuruese ne treg |

Kerkesa per kandidatet:-  Preference arsim i mesem- Preference moshe jo me shume se 40 vjec.- Korrektese ne pune.Te interesuarit te aplikojne ne adresen e E-mailit: [email protected] ose te dorezojne personalisht ne adresen: Autostrada Tirane-Durres, km 4.8 dokumentat e meposhtem:- CV me fotografi

Botuar më 01/08/2021
paga konkuruese ne treg

OPERATOR/E Kompania Taxi Lux Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te njohin mire rruget e Tiranes.Te kene njohuri te gjuhes Angleze, Italiane.Te jene te komunikueshem, bashkepunues dhe korrekt. Puna me 3 turne, Adresa: Ish Fusha e Aviacionit

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

SHITES/E DYQAN ME PERDE tek Tregu Kërkon të punësojë

Paga: paga shume te mira |

Me eksperience pune ne shitjen e perdeve. Preferohet te kene mbaruar design & arkitektureAplikantet te jene serioz dhe korrekt ne pune., ofrohen paga shume te mira dhe kushte komode pune., Adresa: kati II-te, tregu i Medresese, Tiranë

Botuar më 30/07/2021
paga shume te mira

PUNETOR/E DYQAN ME PERDE tek Tregu Kërkon të punësojë

Paga: paga shume te mira |

(ndihmese )ne pjesen e punimit te perdeve.Aplikantet te jene serioz dhe korrekt ne pune., ofrohen paga shume te mira dhe kushte komode pune., Adresa: kati II-te, tregu i Medresese, Tiranë

Botuar më 30/07/2021
paga shume te mira

EKONOMIST/E DYQAN ME PERDE tek Tregu Kërkon të punësojë

Paga: paga shume te mira |

Te njohe programin Alpha dhe Financa. Puna full time Aplikantet te jene serioz dhe korrekt ne pune., ofrohen paga shume te mira dhe kushte komode pune., Adresa: kati II-te, tregu i Medresese, Tiranë

Botuar më 30/07/2021
paga shume te mira

SHITESE AMAZONA FLOWER Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, te interesuarat te kontaktojne ne nr e tel:, Adresa: Rruga e Kavajes, Tiranë

Botuar më 30/07/2021
e kenaqshme

PUNONJESE FONDACION Kërkon të punësojë

Paga: te konsiderueshme |

Tiranë

Botuar më 30/07/2021
te konsiderueshme

TEKNIK ACREM, pjesë e BALFIN Group e specializuar në ofrimin e menaxhimit të pasurive të paluajtshme të BALFIN Group si dhe shërbimeve operative në to. Kerkon: TEKNIK GJELBERIMI Kërkon të punësojë

Paga: paga e mire |

Detyrat dhe përgjegjësitë: • Të raportoj çdo javë tek Agronomi për ecurinë e punës, nevoja apo probleme që mund të hasen apo gjendjen e pajisjeve të punës dhe metarialeve. • Të kryejë çdo ditë detyrat e caktuara si dhe të jetë korrekt me veshjen e uniformës, rrespektimin e orareve të punës dhe plotesimin e listëprezencës. * Të bëjë planifikimin e punës për hapësirat e gjelbëra dhe të raportojë për dijeni tek Agronomi. • Pastrim i territorit të gjelbër nga mbeturinat çdo dite. • Vaditja e barit gjatë periudhës së Verës-Vjeshtës. • Korrja e barit me makinë sipas nevojave. • Kontrolli periodik i luleve, gjelbërimit dekorativ & pemëve brenda njësisë, pastrimi nga mbeturinat e thata etj si dhe vaditja e tyre. • Vaditja e bimeve në vazo dhe mirëmbajtja e tyre. • Raportim tek supervziori (Agronomi) në rast të evidentimit të problemeve të gjelbërimit në njësi. • Kryerja e shërbimeve & mirëmbajta e bimësisë duke zbatuar planit vjetor të punes sipas sezoneve të caktuara. Kërkesa dhe kualifikime: • Të ketë kualifikime përkatëse ne këtë fushë dhe një experiencë pune jo më pak se 3 vite. • Preferohet te kete kryer studime në degën e Agronomisë. • Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi. • Aftësi të lartë vetëkontrolli, maturie dhe të punës nën presion. • Preferohet njohja e gjuhës angleze. Mënyra e aplikimit: lutem dërgoni elektonikisht CV-n tuaj në adresën e-mail: [email protected] Për dorëzim të CV-ve mund të paraqiteni në TEG pranë pikës së informacionit kati 0, ose kontaktoni në:, Adresa: Qendra Tregtare TEG. Mbyllja e aplikimeve në dt. 07.08.2021

Botuar më 29/07/2021
paga e mire

PUNETOR MAGAZINE KEAD SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Puna me kohe te plote, te kete moshen deri ne 45 vjec, ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Kthesa e Kamzes, rr. "Allaman Dervishi"

Botuar më 29/07/2021
Pagesa e kenaqshme
)