Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PAJISJET E NJE MINIMARKETI ZOIM

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 2.500 Euro

Figorifer banak ftohes rreklamues 2.5 m. Figorifer kolone ngrires rreklamues. 3 Rafte me 9 m gjatesi dhe 2.3 lartesi. Makine prerese djathi,sallami, Rr. Siri Kodra,Tirane

Botuar më 29/05/2020
2.500 euro

FRITEZE INOKSI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 5.000 Leke

Kapaciteti 3 litra, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 29/05/2020
5.000 leke

SOBE GATIMI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 10.000 Leke

Me 2 vatra korenti dhe 2 vatra gazi, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 29/05/2020
10.000 leke

MAKINE QEPESE ME 13 PROGRAME VIGORELLI

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

Pajisje e blere ne itali dhe e perdorur vetem per nevojat personale te nje familje. Shitet per arsye emigrimi. Ka dy vjet pa u perdorur ndaj besoj se do vajisje perpara perdorimit., Tirane Unaza e re

Botuar më 29/05/2020
5.000 leke

SHITET FRIGORIFERE

10.000 Leke

Gjendje shume e mire

Botuar më 28/05/2020
10.000 leke

SHITEN PAJISJE LOKALI

Kolltuqe , tavolina , karrige , pajisje akulli , per me shume informacion kontaktoni ne nr e poshte shenuar

Botuar më 26/05/2020

SHTRYDHESE FRUTASH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 4.000 Leke

Inoxi, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 26/05/2020
4.000 leke

KONDICIONER BEKO

gjendja: E mire | Tiranë | 7.200 Leke

Teknologji on/off, 12btu, nuk ka gaz, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 26/05/2020
7.200 leke

KONDICIONER VATELY

gjendja: E mire | Tiranë | 8.000 Leke

Teknologji on/off, 12000btu, nuk ka gaz, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 26/05/2020
8.000 leke

KONDICIONER NEO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.800 Leke

Teknologji on/off, 12000btu, nuk ka gaz, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 26/05/2020
12.800 leke
)