Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SOBË ME PELET ITALIANE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 55.000 Leke

Shitet nje sobe me pelet, ne gjendje shume te mire. Perdor vetem 3 vjet. Shitet me gjithe tuba inoksi., Tirane

Botuar më 26/11/2023
55.000 leke

NGROHESE ME SHUFRA

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

E ZEZE, E gjeni te Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 24/11/2023
2.500 leke

HEKUR RROBASH

gjendja: Shume e mire | 3.200 Leke

Me avull, E gjeni te Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 24/11/2023
3.200 leke

SOBE GATIMI

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

Me 4 vatra korenti, E gjeni te Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 24/11/2023
5.000 leke

HEKUR ME DEPOZITE

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

Ngjyre jeshil, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 21/11/2023
2.500 leke

SHITET SOBE GLEM-GAS

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 35.000 Leke

Soba ka furren me gas, 4 vatra me gas dhe 2 pianura me korent. Eshte perdorur vetem 6 muaj., Yzberisht,Tirane

Botuar më 12/11/2023
35.000 leke

GJENERATOR ROBIN

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 30.000 Leke

Gjeneratori eshte ne gjendje shume te mire, i perdorur vetem nje muaj., Yzberisht, Tirane

Botuar më 12/11/2023
300 leke

SHITET X BOX 360 ME 2 LEVA DHE 20 LOJRA TE NDRYSHME

150 Euro

X box sherben per te luajtur lojra te ndryshme per ti ruajtur ato gjithashtu , mund te shikoni filma , fotografi , muzik , vidio , gjithashtu dhe ti ruani ato per me shume info

Botuar më 31/10/2023
150,00 euro

SHITET PAJISJE PER FISKULTURE ,

Tiranë | 15.000 Leke

Shitet pajisje per fiskulture , eshte ne gjendje shume te mir thuajse te re , eshte me ekran ne te cilin te tregon per kalorite ,minutat , rahjet e zemres , ndjeshmerine e kembeve

Botuar më 31/10/2023
15.000 leke

SHITET KALDAJE GAZI NOVA FLORIDA

gjendja: Shume e mire | Kamëz | 2.300 Euro

Shitet kaldaje gazi me 10 kalorifere te paperdorur dhe bombel gazi 100 litra, Kamez/Tirane

Botuar më 22/09/2023
2.300,00 euro
)