Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

VRASESE MUSHKONJASH

gjendja: E mire | Tiranë | 1.600 Leke

Elektrike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/04/2020
1.600 leke

SHTRYDHESE FRUTASH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 4.000 Leke

Inoxi, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 08/04/2020
4.000 leke

SOBE GATIMI

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

Me 2 vtra korent dhe 2 vatra gazi, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
12.000 leke

LAVATRICE REX

gjendja: Shume e mire | 13.000 Leke

5 kg, E gjeni tek Shtepia e Ofertave2, Rruga "Sulejman Delina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 07/04/2020
13.000 leke

BOLIER OMEGA

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 5.600 Leke

80 litra, 2000w, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 06/04/2020
5.600 leke

KUPA

gjendja: Shume e mire | 2.000 Leke

Per fizioterapi, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina",prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 06/04/2020
2.000 leke

FRIGORIFER

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

I vogel zyre, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina",prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 06/04/2020
2.500 leke

NGROHESE FIRST

gjendja: Shume e mire | 1.500 Leke

Uji, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina",prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 06/04/2020
1.500 leke

HEKUR RROBASH GFERRERI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 5.500 Leke

Me depozite, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 04/04/2020
5.500 leke

KONDICIONER NIKEI

gjendja: E mire | Tiranë | 8.000 Leke

Teknologjia on/off, 12000btu, nuk ka gaz, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 04/04/2020
8.000 leke
)