Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES BOSEP SHPK Kompani qe operon ne fushen e paisjeve elektrike Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Te kete patente te klasit B. Te jene te komunikueshme dhe te afte te punojne ne grup. Te kete njohuri ne paisjet elektrike, Adresa: Komuna e Parisit, Tiranë

Botuar më 30/06/2020
e kenaqshme + sigurime

ITC DIRECTOR NJOFTIM PER PROCEDURE PERZGJEDHJEJE PERSONEL VENDAS PER T’U PUNESUAR NE QYTETIN E TIRANES OSE TE VLORESPRANE KOMPANISE ITALIANE

Paga: e kenaqshme |

Pozicioni SENIOR MANAGER. Senior Manager duhet te jete nje web technologist  i cili kupton se ne ç’nivele eshte teknologjia dheprojeksioni per te ardhmen. Personi duhet te jete vazhdimisht i azhurnuar me teknikat e zhvillimit te software-ve, e njekohesisht te kuptoje nevojat tregtare te nje biznesi ne rritje. Senior Manager do te jete pergjegjes per planet strategjike, menazhimin e burimeve njerezore, zgjidhjet dhe programet e IT. Planet do te reflektojne ndryshimin teknologjik dhe tregtar ne periudhen e implementimit. Profesionisti ideal, qe po kerkohet per kete pozicion, duhet te kete nisur karrieren e tij/saj si zhvillues isoftware-ve, per me pas te kete kaluar ne pozicion drejtues ne nje ambjent zhvillimi te software-ve J2EE (dhe mundesisht Microsoft .Net ). Pozicioni i punes kerkon nje menazher me pervoje ne drejtimin e stafit zhvillues te software-ve dhe projekteve teknologjike. Si ne cdo pozicion pune ku i raportohet drejt per drejt bordit drejtues eshte e domosdoshme qe profesionisti te kete aftesi te larta komunikimi, prezantimi dhedokumentimi. Aftesite e kerkuara:- Komunikim i shkelqyeshem, me shkrim dhe me goje ne gjuhen shqipe dhe italiane (njohja e gjuhes anglezeperben avantazh), ne menyre qe te nderlidhet me njesite kryesore te biznesit, si dhe me bordin drejtues tesaj.- Eksperience pune menazhuese (5+) si menazher i grupeve zhvilluese te software-ve dhe projekteve te teknologjise - Njohuri J2EE - Njohuri .NET te Microsoft (perben avantazh), - pervoje ne proceset e biznesit si dhe menazhimin e ndyshimeve- te kete perfunduar studimet e larta perben avantazhcv, format europian ne gjuhen italiane, duhet te dergohet brenda dates 4 korrik 2020 ne adresen: tirana@ice.it

Botuar më 29/06/2020
e kenaqshme

PUNONJES/E FIRME PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(djem dhe vajza) per t'u punesuar ne Avolxhime Elektrike per ne Maminas. Nuk ka nevoje te kene eksperience pune. Mosha e aplikanteve 18 vjeç - 40 vjeç, Adresa: Adresa: Maminas

Botuar më 29/06/2020
e kenaqshme

GRAPHIC DESIGNER Graphic House

Paga: e negociueshme sipas aftesive, sigurime te paguara + ore shtese te paguara & bonuse. |

(femer) per ne showroomin me te ri. •Mosha 23- 35 vjeç•Pa angazhime familjare•Te zoteroje paketen Adobe, Adobe Ilustrator dhe Photoshop

Botuar më 28/06/2020
e negociueshme sipas aftesive, sigurime te paguara + ore shtese te paguara & bonuse.

MONTUES Elektro-Servis shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kondicioneresh.-pergjegjes per montimin e kondicionereve te markave te ndryshme.-kryhet montimi sipas parametrave, instalim dhe testim te funksionimit, ofrohen kushte te mira pune, Tiranë

Botuar më 25/06/2020
e kenaqshme

ELEKTRICIST KERKOHET

Paga: e kenaqshme |

Me pervoje pune 5 vjecare. Mosha 25-40 vjeç, Adresa: Liqeni Artificial

Botuar më 25/06/2020
e kenaqshme

SHITESE ALBA SERVICE 2006 shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme |

Per filialin e saj ne Tirane, eksperienca perben avantazh, interesuarit mund te dergojne cv me e-mail ose te kontaktojne ne numrin e telefonit

Botuar më 23/06/2020
e kenaqeshme
)