Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES/E

FIRME PRIVATE NE MAMINAS

Kërkon të punësojë

Kriteret

(djem dhe vajza) per t'u punesuar ne Avolxhime Elektrike per ne Maminas. Me ose pa eksperience pune. Mosha e aplikanteve 18 - 40 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa shkon 50.000 leke

Kontakte

Maminas. Per me teper onformacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 04/01/2021

)