Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES

BOSEP SHPK

KOMPANI QE OPERON NE FUSHEN E PAISJEVE ELEKTRIKE
Kërkon të punësojë

Kriteret

Te kete patente te klasit B. Te jene te komunikueshme dhe te afte te punojne ne grup. Te kete njohuri ne paisjet elektrike

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme + sigurime

Kontakte

Komuna e Parisit
Tiranë

Botuar më 30/06/2020

)