Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Teknik

Electric System Albania

Kriteret

i mesem Elektrik me keto Kerkesa: Te kete mbaruar shkollen e mesme elektrike. Te kete pervoje pune, preferohet shites banaku dyqani elektrik. Te zoteroje Kompjuterin dhe programin financiar Alfa Platinium. Te kete Patente Drejtimi Mjeti, Klasa B. Te jete me banim te perhershem ne Tirane. Objekti i punes qe do te kryeje: Shites Dyqani, materiale Elektrike

Detyrat

Te dhenat tuaja mund ti dergoni ne adresen e emailit

Kontakte

Unaza e Re, Rr. Teodor Keko
Tiranë
info@electricsystem.al
Email

Botuar më 11/09/2019