Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES KERKOHEN PUNETORE! DJEM PER AVOLXHIME ELEKTRIKE, ME OSE PA EKSPERIENCE. (PUNA MESOHET NGA NE)

Paga: * TRE MUAJT E PARE JANE TRAJNIM I PAGUAR ME 50.000 LEKE NETO NE MUAJ. * PAS MUAJIT TE TRETE KA RRITJE RROGE |

* MOSHA DERI 40 VJEÇ. * KONTRIBUTET PAGUHEN NGA KOMPANIA, Adresa: FABRIKA NDODHET NE MAMINAS DHE KA TRANSPORT TE VETIN PER PUNONJESIT. TE INTERESUARIT TE NA KONTAKTOJNE

Botuar më 28/09/2023
* TRE MUAJT E PARE JANE TRAJNIM I PAGUAR ME 50.000 LEKE NETO NE MUAJ. * PAS MUAJIT TE TRETE KA RRITJE RROGE

NDIHMES TEKNIK VENDE PUNE - Elektro-Servis shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperienceOfron:· Kushte shum te mira pune· Paga shum e kenaqshme· Kontrate e rregullt sipas kodit te punes· Siguruar 100% me sigurime shoqerore dhe shendetesore· Festa zyrtare dhe leje sipas Kodit te Punes.· Mundesi trajnimi nga markat me te njohura nderkombetare., te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne adresen:[email protected] me date 20.10.2023., Tiranë

Botuar më 22/09/2023
e kenaqshme
)