Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

XHENERIK-MEKANIK

Vende pune - AUTO SERVIS

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
ME EKSPERIENCE PUNE , ORARI PUNES 8:00 ME 17:00

Kontakte

KOMUNA E PARISIT
Tiranë

Botuar më 25/05/2023

)