Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

XHENERIK-MEKANIK Vende pune - AUTO SERVIS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune , orari punes 8:00 me 17:00, Adresa: KOMUNA E PARISIT, Tiranë

Botuar më 25/05/2023
e kenaqshme

LLAMARINIST Vende pune - AUTO SERVIS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune , orari punes 8:00 me 17:00, Adresa: KOMUNA E PARISIT, Tiranë

Botuar më 25/05/2023
e kenaqshme

AGJENT/E SHITJESH NE TERREN - ELEZI DISTRIBUCION Kërkon të punësojë

Paga: Me Marreveshje ne baze te eksperiences |

Leje drejtimi: kategoria b, Kerkohet AGJENT/E SHITJESH NE TERREN, me dhe pa eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e meposhtem, Tiranë

Botuar më 24/05/2023
Me Marreveshje ne baze te eksperiences
)