Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNESI MARKAT DHE RESTORANT PESHKU

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznesi markat dhe restorant peshku, 35.000 euro
Përshkrim

Sip.ambjenti 125m²., Ish Parku i autobuzave, Rr. "Ndre Mjeda"

35.000,00 euro

Botuar më 10/10/2019

Telefon
)