Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNES "FAST/FOOD-PICERI/BYREKTORE" ME AKTIVITET TE NGRITUR QE NGA VITI 2010!!

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznes "fast/food-piceri/byrektore" me aktivitet te ngritur qe nga viti 2010!!, 9.000 euro
Përshkrim

BIZNESI KA NJE XHIRO SHUME TE KENAQSHME DHE KLIENTELE TE NGRITUR., ADRESA: RR. "BARRIKADAVE". SHITET PER ARSYE EMIGRIMI

9.000,00 euro

Botuar më 06/06/2023

Telefon
)