Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNES

Përshkrim

Fast food, i kompletuar, 8 vjet aktivitet, shiten edhe si pajisje vec, Rruga Kongresi Manastirit, ndermjet gjimnazit Cajupi dhe Pediatris

Karakteristika
Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznes

Botuar më 10/07/2018

Telefon