Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZESI DHE JEPET ME QERA AMBIENTI I KAFE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet bizesi dhe jepet me qera ambienti i kafe
Përshkrim

I kompletuar totalisht me kushte bashkohore te kohes, klientele e rregullt, xhiro ditore te kenaqshme. Cmimi i Shitjes se biznesit 20.000 E. Qeraja e ambienti 100.000 leke ne muaj


Botuar më 13/08/2019

Telefon