Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAISJET E NJE SALLONI BUKURIE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shiten paisjet e nje salloni bukurie, 300.000 leke
Përshkrim

2 pasqyra bashke me mbajtesen e produkteve, 2 poltrona, 1 lavatest, 1 karrele, kase, 1 karrele levizese per mbajtjen e produkteve, 1 divan me tavoline, 1 dollap per mbajtjen, e bojrave dhe peshqirave, nje skretari me karrige, gershere prerje, gershere rrallimi, tharese flokesh, 1 vit te perdorura, te markes Ceriotti Italiane

300.000 leke

Botuar më 17/11/2019

Telefon
)