Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OKAZION! SHITET BIZNES DYQAN VESHJE FEMRA DHE MESHKUJ

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Okazion! shitet biznes dyqan veshje femra dhe meshkuj, 12.000 euro
Përshkrim

Malli ne dyqan eshte Fist Replika/Autentike. Aktivitet stabel prej 7 vitesh, klientele e rregullt, marreveshje me furnitoret dhe vendodhja e njejte prej 7 vitesh. Kontrata e qerase, e pandryshueshme.Ne cmim perfshihet: malli ne dyqan (veshje meshkuj/femra), i pajsiur me pajisje kompjuterike, sistem ndricimi, kondicionim etj. Rruga Bardhyl , prane kafe Boka

12.000,00 euro

Botuar më 03/12/2023

Telefon
)