Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OKAZION! SHITET BISNES FARMACEUTIK,

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Okazion! shitet bisnes farmaceutik,, 40.000 euro
Përshkrim

ME PUNE DHE KLIENTETE TE NGRITUR PRE 7 VITESH SI DHE ME KONTRATE TE FONDIT TE SIGURIMIT TE DETYRUESHEM TE KUJDESIT SHENDETESOR. Totalisht i kompletuar, + programi i bilancit, siguruar me kamera e sistem alarmi. Rr. “Siri Kodra”, perballe Poliklinikes nr 4, ne rruge kryesore

40.000,00 euro

Botuar më 23/01/2020

Telefon
)