Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDARJE QERAJE - ZOGU I ZI, PERBALLE ME RING CENTER, JEPET ME QERA PARUKERI KLAUDIA (VETEM PER PARUKIERE),

ngjitur me NBG, Universiteti Logus Albania Colege School | 20 M2 | 15.000 Leke
Karakteristika

Biznesi, Ndaj biznes, Partnere biznesi
Ndarje qeraje - zogu i zi, perballe me ring center, jepet me qera parukeri klaudia (vetem per parukiere),, 15.000 leke
Përshkrim

E kompletuar totalisht, sip. 20 M2, te kene liçence per ushtrimin e pozicionit dhe eksperience si Parukiere. Aktualisht eshte nje vajze estetiste per thonjte.

15.000 leke

Botuar më 03/06/2023

Telefon
)