Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

DISPONOJ HOTEL ME 17 DHOMA SI DHE AMBIENTE

Karakteristika

Biznesi, Kerkoj, Partnere biznesi
Disponoj hotel me 17 dhoma si dhe ambiente
Përshkrim

Per zhvillim biznesi te ndryshme. Kerkoj partner biznesi per bashkepunim.


Botuar më 06/08/2020

Telefon
)