Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

* KOMPANIA POSTARE MR.COURIER SHPK, KERKON BASHKEPUNTOR PER – FILIAL POSTAR NE QYTETET: SARANDE – FIER – LUSHNJE – ELBASAN - SHKODER, ETJ!

Karakteristika

Biznesi, Ndaj biznes, Partnere biznesi
* kompania postare mr.courier shpk, kerkon bashkepuntor per – filial postar ne qytetet: sarande – fier – lushnje – elbasan - shkoder, etj!
Përshkrim

** Te kene pike sherbimi (dyqan fizik) ne qender te qytetit. * Te kene kapacitete te burimeve njerzore & automjete: (motorr ose makine). Detyrat: * Te shperndaje dergesa postare, * Te terheqe dergesa te klientet egzistues. * Te kerkoj klient te rinj dhe te mirembaj klientet egzistues.


Botuar më 16/02/2024

Telefon
Email
)