Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Hyundai YF SONATA

viti i prodhimit 2015 | 5.500 Euro
Karakteristika

Auto-moto, Ne shitje, Makinë qyteti
Hyundai yf sonata, viti i prodhimit 2015, 5.500 euro i diskutueshem
Ngjyra: +("shpenzime operative") dogana llogaritet ne kete menyre:20% e cmimit te blersjes se makines+20% e cmimit te transportit detar
Përshkrim

Ngjyra: +("shpenzime operative") dogana llogaritet ne kete menyre:20% e cmimit te blersjes se makines+20% e cmimit te transportit detar, 3.5% E CMIMIT TE MAKINES - KOMISIONI KOMPANISE SONE-190 DOLLAR 500 Dollar taksa e cregjistrimit+procedurat doganore dhe te ngarkimit ne Korene e Jugut. 880 Dollar-Transporti Detar 70 Dollar-Siguracioni gjate transportit detar270 Euro-Taksa Portuale+Shkarkimi i Kontenierit nga anija ne Portin e Durresit 180 Euro Shkarkimi i makines nga kontenieri ne Portin e e Durresit 100 Euro-Agjenti doganor

5.500,00 euro

Botuar më 05/11/2019

Telefon
)