Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BLEJME MAKINA TE PERDORURA, NE GJENDJE PUNE OSE JO ME CMIMET ME TE ARSYESHME NE TREG! ME OSE PA DOKUMENTA! GJITHASHTU JAPIM DHE DOKUMENT ÇREGJISTRIMI!

Karakteristika

Auto-moto, Ne shitje, Autoveture
Blejme makina te perdorura, ne gjendje pune ose jo me cmimet me te arsyeshme ne treg! me ose pa dokumenta! gjithashtu japim dhe dokument çregjistrimi!
Përshkrim

Mjetet i marrim edhe per skrap. Pagesa cash ne dore.


Botuar më 29/09/2023

Telefon
)