Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

LAVAZHIER LAVAZH Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rruga "Todi Shkurti", prane tregut Elektrik

Botuar më 23/06/2021
e kenaqshme

LAVAZHIER Kerkohet

Paga: shume e mire |

Me eksperience pune. Mosha mbi 18 vjeç., Adresa: Njazi Meka, Allias

Botuar më 23/06/2021
shume e mire

INXHINIER MEKANIK BRILLIANT LINE Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te kenaqshme dhe kushte shume te mira pune |

Puna Full time. Te jete i pajisur me liçense. Te merret me drejtimin e Servis Automjetit, Adresa: Rr. "Ali Demi".

Botuar më 23/06/2021
Ofrohen paga te kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

SHOFER KOMPANI TEKSTILESH Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete pervoje pune si shofer. Puna 8 ore ne dite. Nga e hene ne te shtune. Transporti mundesohet falas nga kompania., Adresa: Prane Doganes se Tiranes

Botuar më 22/06/2021
e kenaqshme

PUNETOR SERVIS BIÇIKLETASH, kerkon te punesoje: PUNONJES PER RIPARIM, PASTRIM BIÇIKLETASH

Paga: OFROHEN PAGA TE MIRA |

Mosha 18 - 25 vjeç. Me eksperience pune. Te interesuarit duhet te jene korrekt ne pune, Adresa: Rr. 'Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 22/06/2021
OFROHEN PAGA TE MIRA

PUNETOR LAVAZHI KOMPANIA KIKA

Paga: PAGA 40% E LARJES SE MAKINES |

ME EKSPERIENCE PUNE. TE DIJE TE NGASE MAKINEN, ofrohen kushte shume te mire pune, Adresa: Prane TV Klan, brenda ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 22/06/2021
PAGA 40% E LARJES SE MAKINES

PUNONJESE KOMPANIA KIKA

Paga: te kenaqshme |

Per Amballazhim dhe Pastrim Tapetash (jo larje). Kompania jone ofron kushte shume te mire pune, Adresa: Prane TV Klan, brenda ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 22/06/2021
te kenaqshme

PUNETOR KOMPANIA KIKA, kerkon te punesoje: PUNETOR ULLUQESH

Paga: ofrohen pagesa shume te mira |

ME EKSPERIENCE PUNE, Adresa: Prane TV Klan, brenda ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 22/06/2021
ofrohen pagesa shume te mira

PUNETOR LAVAZHI Kerkohet

Paga: OFROHEN PAGA TE MIRA |

Me eksperience pune. Te interesuarit duhet te jene korrekt ne pune, Adresa: Rr. 'Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 22/06/2021
OFROHEN PAGA TE MIRA

ROJE Kerkohet

Paga: OFROHEN PAGA TE MIRA |

Te interesuarit duhet te jene korrekt ne pune, Adresa: Rr. 'Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 22/06/2021
OFROHEN PAGA TE MIRA
)