Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ROJE Njoftime pune - Parkim Makinash, kerkon Roj eNate

Paga: Ofrohen paga shume te mira |

* Mosha mbi 55 vjeç. * Te jete korrekt ne pune, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 27/09/2023
Ofrohen paga shume te mira

OPERATOR/E Njoftime pune - Kompania "DO TAXI", kerkon: Operator/e per Sherbim Taxi

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune. Ofrojme mundesi trajnimi. Puna 8 ore ne dite. Te kene njohuri te rrugeve te Tiranes dhe aftesi shume te mira komunikimi, Adresa: Tirane. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 27/09/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme

SHOFER TAXIE Njoftime pune - Kompania "DO TAXI" Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta + sigurime |

* Te kete patente te klasit D dhe deshmie Taxie. * Te interesuarit te jene korrekte ne pune, Adresa: Tirane. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 27/09/2023
Ofrohen paga te larta + sigurime

LAVAZHIER Njoftime pune - Parkim Makinash Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PERQINDJE TE LARTA! |

Te jete korrekte ne pune. Kontaktoni ne: 0699982973, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 27/09/2023
OFROHEN PERQINDJE TE LARTA!

PERGJEGJES Njoftime pune - Parkim Makinash, kerkon: PERGJEGJES LAVAZHI

Paga: OFROHEN PERQINDJE TE LARTA! |

Te jete korrekte ne pune. Kontaktoni ne: 0699982973, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 27/09/2023
OFROHEN PERQINDJE TE LARTA!

OPERATOR Ofroj pune - Clean Taxi Kërkon të punësojë

Paga: Paga 50.000 leke + sigurimet |

Te kete njohuri te mira mbi qytetin e Tiranes.

Botuar më 26/09/2023
Paga 50.000 leke + sigurimet

SHOFER Ofroj pune - Clean Taxi Kërkon të punësojë

Paga: Paga 53.000 leke + sigurimet + 20 perqind |

Me patente te klasit B dhe D, dhe deshmi taksie , eksperience pune, mosha deri 60 vjec . Te kete njohuri te mira mbi qytetin e Tiranes.

Botuar më 26/09/2023
Paga 53.000 leke + sigurimet + 20 perqind

ROJE Njoftime pune - Parkim Makinash, kerkon Roj eNate

Paga: Ofrohen paga shume te mira |

* Mosha mbi 55 vjeç. * Te jete korrekt ne pune, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 26/09/2023
Ofrohen paga shume te mira

LAVAZHIER Njoftime pune - Parkim Makinash Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PERQINDJE TE LARTA! |

Te jete korrekte ne pune. Kontaktoni ne: 0699982973, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 26/09/2023
OFROHEN PERQINDJE TE LARTA!

PERGJEGJES Njoftime pune - Parkim Makinash, kerkon: PERGJEGJES LAVAZHI

Paga: OFROHEN PERQINDJE TE LARTA! |

Te jete korrekte ne pune. Kontaktoni ne: 0699982973, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 26/09/2023
OFROHEN PERQINDJE TE LARTA!
)