Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHOFER NJOFTIME PUNE - City Taxi Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne ne:, Adresa: Komuna e Parisit, kompleksi Kika 2, Tiranë

Botuar më 25/02/2024
E kenaqshme

PUNETOR SERVISI Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 800 |

Kerkohet specialist servisi, Tiranë

Botuar më 25/02/2024
800

PUNETOR SERVISI Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 800 |

Kerkohet specialist servisi, Tiranë

Botuar më 25/02/2024
800

PUNETOR SERVISI Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 800 |

Kerkohet specialist servisi, Tiranë

Botuar më 25/02/2024
800

INXHINIER MJEDISI PUNË TIRANA

Paga: 85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion |

Kerkohet inxhinier mjedisi me eksperience.te kete mbaruar studimet universitare per mjedis.te kete eksperience pune 5 vite pas diplomimit.te kete njohuri shume te mira te programeve inxhinierike dhe ato baze te kompjuterit., Tiranë

Botuar më 24/02/2024
85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion

INXHINIER MJEDISI PUNË TIRANA

Paga: 85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion |

Kerkohet inxhinier mjedisi me eksperience.te kete mbaruar studimet universitare per mjedis.te kete eksperience pune 5 vite pas diplomimit.te kete njohuri shume te mira te programeve inxhinierike dhe ato baze te kompjuterit., Tiranë

Botuar më 24/02/2024
85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion

PUNETOR SERVISI Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 800 |

Kerkohet specialist servisi, Tiranë

Botuar më 24/02/2024
800

INXHINIER ELEKTRIK PUNË TIRANA

Paga: 85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion |

Detyrat dhe përgjegjësitë:ndjek ecurinë e punimeve elektrike në faza, që nga projekt-ideja, zbatim dhe kolaudim perfundimtar;planifikon, organizon dhe mbikqyr punen e ekipit per t’u siguruar se te gjitha punimet po kryhen sipas parametrave te percaktuara në projekt;merr pjesë në hartimin dhe zbatimin e rregullores së sigurimit teknik në lidhje me instalimet elektrike;inspekton të gjithë punen/instalimet elektrike, duke përfshirë pajisjet dhe mjetet e punës dhe verifikon gjëndjen e tyre si dhe rekomandon ndryshime të mundshme;promovon një praktikë të sigurt pune, duke minimizuar rreziqet në të gjitha objektet;kontrollon dhe siguron që forca punëtore punon duke zbatuar rregulloren e sigurimit teknik;harton dhe kontrollon situacionet periodike;jep zgjidhje teknike detajeve të paparshikuara në projekt dhe/ose rekomandon përmirësimin e tyre.raporton periodikisht mbi ecurinë e punimeve.aftesite dhe kualifikimet:diplome per inxhinier elektrik;minimalisht 2 vite experience ne profil te ngjashem;aftësi shumë te mira ne projektim dhe aftësi në koordinimin e punimeve elektrike;njohuri te mira ne autocad dhe programe te tjera inxhinierike;aftësi të shkëlqyera organizative, duke përfshirë aftësi për të planifikuar punën dhe vendosur prioritete;aftësi shumë te mira ne projektim dhe aftësi në koordinimin e punimeve elektrike;njohuri shume te mira te gjuhes angleze;eksperiencat e punes ne sektorin fotovoltaik perbejne avantazh., Tiranë

Botuar më 23/02/2024
85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion

SHOFER KAMIONI PUNË TIRANA

Paga: 3000 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kriteret:- te kene patente ce- te kene eksperince te meparshme pune-te jene njohes te gjuhes italinane ne nivel mesatar, Tiranë

Botuar më 23/02/2024
3000 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion
)