Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

MOTORRIST ART SERVIS Lider ne riparimin e automjeteve aziatike Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 35000 leke |

Arsimi: i mesem, Leje drejtimi: kategoria b, 1-2 vjet, 25-39, te dije te drejtoje mir...

Botuar më 14/02/2020
35000 leke

XHENERIK SERVIS PICARI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/Motorrist. Me eksperience pune, Adresa: Vore

Botuar më 18/02/2020
e kenaqshme

MEKANIK SERVIS PICARI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Vore

Botuar më 18/02/2020
e kenaqshme

ROJE Parking Makinash Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te dije te ngase mire makinen. Mosha 40-55vjec, Adresa: Mbrapa Kullave, Tiranë

Botuar më 17/02/2020
e kenaqshme

SHOFER AUTOBUSI City Trans Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Per linjen e Yzberishtit. Te jene te pajisur CAP-in. Me eksperience pune, Adresa: Yzberisht

Botuar më 17/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

FATORINO City Trans Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Per linjen e Yzberishtit. Me eksperience pune, Adresa: Yzberisht

Botuar më 17/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

SHOFER Kompania "HEY TAXI" e cila eshte kompania me e re ne sherbimin Taxi Kërkon të punësojë

Paga: Rroga eshte mbi mesataren e tregut |

Me patente te klasit D dhe deshmi per Taksi. Makinat jane me 0/KM. Telefononi ne: 0698777375 Dergoni CV ne E-mail: adrianolleshi1@gmail.com

Botuar më 17/02/2020
Rroga eshte mbi mesataren e tregut

SHOFER N.E.A- 08 Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete patenten C1, C. Me eksperience pune, Adresa: Vaqarr

Botuar më 16/02/2020
e kenaqshme

MOTORRIST ART SERVIS Lider ne riparimin e automjeteve aziatike Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 35000 leke |

Arsimi: i mesem, Leje drejtimi: kategoria b, 1-2 vjet, 25-39, te dije te drejtoje mire motorin dhe makinen, Adresa: Autostrada Tr-Dr ne rruge dytesore, perbale QTU, mbrapa kompleksit Eiffel, Tiranë

Botuar më 14/02/2020
35000 leke

SHOFER City Taxi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Leje drejtimi: kategoria d, M/F, Adresa: Komuna e Parisit, rruga Tish Dahia, Kompleksi Kika 2

Botuar më 13/02/2020
e kenaqshme

SHOFER TAXI LUX Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Te kene patente te Klasit D + deshmi taksie. Te njohin mire rruget e Tiranes, kushte shume te mira pune, Adresa: Ish fusha Aviacionit, Tirane

Botuar më 12/02/2020
Ofrohet pagese e mire
)